Decoratiuni de brad – ce elemente decorative nu se demodeaza in acest an?

Dam startul articolelor de Craciun. Desi mai sunt cam doua luni si cateva zile pana la aceasta perioada magica din an, in care totul incepe sa capete alura de poveste, noi cei din echipa Maison du Paradis ne-am propus sa acordam mai multa atentie pregatirilor necesare acestui sezon. Asa ca ori de cate ori o sa avem ocazia, o sa va povestim despre decoratiuni de brand, cadouri si alte subiecte legate de sarbatoarea care nu se demodeaza niciodata.

Craciunul este acea perioada din an in care impartim emotii, trairi frumoase si multe cadouri. Insa, este adevarat ca se dovedeste si o perioada destul de agitata, in care alegam dupa decoratiuni de brad, dupa daruri care sa incante priviri si dupa dulciuri care sa ne rasfete papilele gustative.

Si cum suntem tentanti, fie din cauza lipsei timpului, fie pur si simplu din comoditate, sa lasam totul pe ultima suta de metri, ajungem sa cumparam produse mai scumpe. Sau, daca nu ne organizam corespunzator, putem ajunge sa cumparam doar produsele care raman pe rafturile magazinelor. Practic, ne referim la acele decoratiuni de brad pe care nu le vrea nimeni sau care in toata nebunia (care vine odata cu sezonul) au ajuns sa fie rupte, sparte sau deteriorate.

Insa, daca suntem cumpatati, putem urmari ofertele online. Iar in felul acesta, vom ajunge sa economim bani si sa devenim un Mos generos pentru persoanele dragi noua.

Ce decoratiuni de brand sunt favoritele iubitorilor Craciunului?

Globulete. Indiferent de marime, atunci cand vine vorba despre globulete, regula este destul de simpla: ele trebuie doar sa se asorteze pentru a se completa perfect. In rest, pot fi pastrate in formele clasice, rotunde sau pot capata diverse stiluri.

Decoratiuni de brad cu reni. Sunt simpatice si fac parte din categoria decoratiunilor care amintesc de filmele copilariei.

Decoratiuni cu oameni de zapada. Un alt simbol al Craciunului care nu are cum sa se demodeze.

Decoratiuni din lemn. Sunt frumoase, atat timp cat sunt asortate si ele corespunzator. Acestea sunt de regula colorate sau imbracate intr-o nuanta cat mai apropiata de cea naturala.

Ghirlande. Ghirlandele creeaza senzatia ca bradul respectiv este mult mai plin. Iar anul acest, mai mult ca oricand, ghirlandele se numara printre cele mai populare decoratiuni de brad.

Globuri din metal. Acestea trebuie asezate pe crengile ceva mai rezistente si mari, avand in vedere greutatea lor.

Clopotei. Sunt placuti atat prin forma lor, cat si prin sunetul cu care incanta auzul.

Ingerasi. Ingerii vestesc bunadispozitie si pot fi considerati ocrotitori. La fel ca renii, Mos Craciunii sau oamenii de zapada, acestia se numara printre simbolurile populare de Craciun.

Sosetute. Sosetule colorate si simpatice nu isi gasesc loc doar agatate de semineu. Ele pot fi asezate si in brad, atat timp cat sunt pastrate in format micut, astfel incat sa nu incarce foarte mult intregul decor.

Beteala. Desigur ca designul bradului nu ar fi complet fara beteala. Acesta, perfect asortata, nu se demodeaza, ci de la an la an capata elemente noi (precum stelutele) sau devine mai bogata.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *