Decoratiuni care nu se demodeaza: ceas de perete si ceas de masa

Timpul si, mai intai de toate, goana dupa timp sunt aspecte care definesc omul modern. Ne aflam mereu in criza de timp. Orele, zilele, saptamanii se scurg atat de repede incat nu ne vine sa credem ca viata isi urmeaza cursul si ne duce spre imbatranire, asa cum este si firesc. Insa, in acest articol ne propunem sa discutam despre intrumentul de masurare a timpul: ceasul. Si pentru ca in materie de elemente de décor intalnim de obicei doua tipuri: ceas de perete si ceas de masa, o sa va prezentam cateva modele pe care noi le gasim atractive pentru locuinta.

3 motive pentru a investi intr-un ceas de perete sau de masa

  1. Asa cum am precizat deja, ceasul nu este doar un element care ne indica ora (cu o procizie mai mare sau mai mica), ci este si un accesoriu atractiv. Prin forma si caracteristicile sale, acesta se dovedeste perfect pentru integrarea in diverse decoruri. Iar vestea buna este ca exista modele de ceas de perete ideale pentru orice stil de decorare.
  2. Daca alegi, de exemplu, un ceas de perete vintage, acesta nu doar ca te ajuta sa ii cuceresti vizual pe cei care intra in incaperea ta, ci are si rol de a te ajuta sa te raportezi diferit la timp. Sunt studii care arata faptul ca prezenta unui ceas de perete sau de masa intr-o camera te face sa crezi ca timpul trece mai incet. Iar asta pentru ca ai tendinta de a-l privi mereu.
  3. Ceasul are rolul de a-ti oferi incredere si de a te ajuta sa te raportezi la notiunea timp ca si cum ai avea un control mai bun. Stii exact cat este ora cand il privesti si stii exact la ce ora trebuie sa te trezesti pentru a ajunge la timp la o intalnire a realiza ce ti-ai propus.
camera cu ceasuri

Camera cu ceasuri

In ceea ce priveste zgomotul produs de un ceas, acesta poate fi deopotriva deranjant sau placut. Sunt persoane care il considera de-a dreptul insuportabil si persoane care spun ca un ceas de perete care ticaie constant este ca o armonie pentru urechile lor.

Referitor la partea de stil, sa nu crezi ca am uitat de recomandarile pe care le promiteam la inceput. Si iata ce sugestii avem.

Pentru o incapere decorata in stil vintage, iti va fi foarte usor sa gasesti un ceas de perete sau de masa elegant, care sa completeze perfect design. Iar ca stil, noi recomandam modelul de mai jos.

Ceas vintage

Ceas vintage

Pentru o incapere decorata in stil minimalist, avem o sugestie diferita. Si ea arata ca in imaginea de mai jos.

Ceas de perete simplu

Ceas de perete simplu

Daca ai o incapere moderna, cu accente tehnologizate, un ceas de perete ca cel pe care l-am gasit noi in sugestia de mai jos poate fi o alegere foarte inteleapta.

Ceas modern

Ceas modern

Pentru cei care prefera ceasurile de masa, iata ce propunem noi. Nu-I asa ca arata interesant?

ceas de masa

Ceas de masa

Ideea este ca indiferent de ce decor alegi, intotdeauna va exista un ceas de perete care sa se potriveasca cu acesta.

Iar daca vrei sa vezi ce modele de ceasuri avem noi in shop, te rugam sa accesezi sectiunea de aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *