Filtrează

Afișez 1 - 60 din 1946 de rezultate

Copii invata jucandu-se. Expertii in educatie nonformala recomanda invatarea prin joaca, prin intermediul interactiunii cu alti copii, cu adultii, dar si cu jocuri si jucarii smart. Iar noi sustinem in totalitate acest concept modern, care nu reprezinta un moft al parintilor, ci un punct de plecare in dezvoltarea armonioasa a unui copil inteligent.

Categoria jocuri si jucarii este special dedicata parintilor care sunt interesati de a oferi copiilor cadouri deosebite, care nu doar sa-i rasfete, ci sa-i ajute sa-si dezvolte creativitatea si perspicacitatea.

Totodata, avem special inclusa o sectiune de jucarii care indeamna copilul sa petreaca mai mult timp afara, in aer liber, deconectat de tehnologie si de toate device-urile care ii pot afecta in timp sanatatea. Acestea sunt reprezentate de biciclete si trotinete – toate adaptate varstei si capacitatilor fizice ale celor mici.

Astfel, echipa Maison du Paradis a ales cu atentie toate produsele incluse in sectiunea de jocuri si jucarii. Toate elementele sunt colorate pentru a cuceri vizual copilul, reprezentand o idee de cadouri perfecte, indiferent ca este vorba de Mos Nicolae, Mos Craciun sau ziua de nastere a micutului vostru.

Pe langa asta, noi incurajam cadourile-recompensa. Daca respectivul copil a facut ceva bun, el merita sa primeasca din partea parintelui un cadou care sa-i arate aprecierea pentru faptele bune. Poate fi vorba de o nota buna sau de un premiu obtinut la un concurs specific varstei lui.

Mentionam, de aseamenea, ca sustinem interactiunea. Astfel, am inclus in categoria de jocuri si jucarii, elemente care ii indeamna pe cei mici sa comunice, sa interactioneze cu alti copii sau cu parintii.

Singurul lucru care mai ramane de facut este ca adultii sa rezerve o parte din timpul lor celor mici si sa se joace impreuna. Acest lucru va realiza o conexiune foarte stransa si va pune bazele unei relatii armonioase, bazata pe comunicare si cooperare.

Categoria de jucarii din magazinul nostru online este generoasa si include produse pentru copii de toate varstele. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, care sa le confere rezistenta.

Iar pentru parintii grijulii, avem o precizare de facut. Jucariile noastre sunt special alese pentru ca cei mici sa se poata bucura de joaca in siguranta.

Iar in cazul in care acestea contin bucati si accesorii de mici dimensiuni ce ar putea fi inghitite, parintii vor fi avertizati cu privire la acest lucru in textul din instructiunile de pe ambalaj.

Acestea fiind zise, spor la joaca va dorim si va asteptam cu drag sa reveniti in magazinul nostru online!