Cadouri 8 Martie pentru colegele de birou

8 Martie este sarbatoarea dedicata tuturor femeilor dragi. Iar in aceasta categorie includem cu siguranta colegele de birou. Vorbim de acele doamne si domnisoare care ne fac ziua mai speciala cu zambetul lor, care sunt alaturi de noi atunci cand avem nevoie de ajutor. Si iata niste idei de cadouri 8 Martie pentru le rasfata pe doamnele si domnisoarele dragi noua.

Flori de 8 Martie

Flori de 8 Martie

Cadouri 8 Martie clasice, dar care nu dau gres

Un pranz special. Daca firma la care lucrezi nu asigura mancarea pentru pranz, atunci poti vorbi cu colegii tai sa alegeti un restaurant dragut, unde se gateste bine. Iar apoi va puteti invita colegele la masa.

Pranz speciald e Ziua Femeii

Pranz special de Ziua Femeii

Cani personalizate pentru toata echipa. Desigur, nu te rezuma la un design care include logoul firmei si atat. Este un cadou mult prea sec. Cel mai bine cauta un mesaj funny, un citat motivational sau pur si simplu o imagine reprezentativa pentru colega respectiva.

Gasesti multe idei de cani online. Important este sa se potriveasca celei care urmeaza sa le primeasca.

Iar in cazul in care ai epuizat deja aceasta idee, poti incerca varianta unor rame foto simpatice, in care sa fie inserata o imagine cu un design interesant. Aceasta va putea fi usor inlocuita, mai apoi, cu o poza.

O zi de rasfat la spa sau salon. Daca reusesti sa stabilesti un parteneriat cu un salon de infrumusetare sau cu un centru spa din oras, atunci toate doamnele si domnisoarele se vor simti cochete si atragatoare.

O zi la spa

O zi la spa

Carti si semne de carte. Alege o carte buna din domeniul vostru de activitate sau un roman care ar putea satisface mai multe gusturi. O carte impachetata frumos poate fi o idee buna de cadou pentru 8 Martie.

Ce sa nu cumperi atunci cand vine vorba de cadouri 8 Martie pentru birou:

  • Lucruri foarte personale. De exemplu, daca doar tu stii ca unei colege ii place un anumit lucru… putin mai controversat, ca de exemplu o carte, nu are niciun rost sa faci aceasta idee publica, fara sa stii daca ea este ok cu asta.
  • Cadouri mai scumpe si cadouri mai ieftine. Este firesc ca unele colege sa-ti fie mai simpatice decat altele. Insa, atunci cand vine vorba de cadouri este timpul sa tii cont ca toate merita sa aiba parte de acelasi rasfat. Ce te sfatuim noi sa faci este sa stabilesti o suma, impreuna cu colegii de birou si apoi sa o distribuiti in mod egal pentru toate femeile care lucreaza in departamentul vostru.
  • Tricouri cu numele firmei. Sunt genul de cadouri care nu au ceva special. Decat daca ai in minte un design personalizat sau poate funny. In caz contrar, nu are rost sa alegi un asemenea cadou.

La toate aceste sugestii, se adauga si urarile aferente.

De 8 Martie, este datorita noastra sa le facem pe colegele de birou sa se simta speciale si apreciate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *